Fordele hos Erotical

Vi arbejder hver dag for at gøre din shopping oplevelse hos Erotical til den bedste. Vores team af passionerede og kompetente personer er altid klar til at hjælpe dig. Hos Erotical finder du det største og mest unikke udvalg af kvalitets produkter og unikke mærker.

Gode priser

Vi har et dedikeret team af specialister som hele tiden scouter markedet rundt omrking i Europa, for at sikre at Erotical altid kan levere de bedste og mest prisvenlige priser.

Sikker betaling

Vi benytter den nyeste og mest sikre teknologi hos Erotical. Hos os betaler du via en sikker SSL-krypteret forbindelse. Hvis du vil vide mere omkring sikker betaling, så klik her.

Hurtig og diskret levering

Alle ordre fra Erotical sendes ud fra vores distributionscentre den samme dag som du gennemføre en bestilling, dog seneste kl 22.15 på hverdage.
Alle pakker leveres diskret, som du kan læse mere om her.

Kvalitetsprodukter

Alle vores produkter er fundet ved at besøge producenter, messer og udforske markedet rundt omkring i verden. Vi er altid opdateret når det gælder kvalitets produkter og mærker.

Diskret betaling

Når du benytter betalingskort hos Erotical, vil der stå Dancommerce ApS på dit kontoudtog. Erotical giver dig en fuld diskretion, når du handler ved os.

14 dages returret

Du har altid 14 dages returret.

Personlig kontakt