Handelsbetingelser

Om virksomheden

www.erotical.dk ejes og administreres af Dancommerce ApS
CVR nr. 43044265

Postadresse
Erotical ApS / Dancommerce ApS
Trafikcenter Allé (IKKE Retur og Afhentning)
4200 Slagelse
Danmark

Alle viste produktpriser hos Erotical.dk er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv moms og afgifter men eksklusiv forsendelse. Alle priser er dagspriser. 

Når du handler med Erotical.dk indgås aftaler på dansk. Købeloven finder anvendelse ved køb på Erotical.dk

Betaling
Erotical modtager betaling via:
VISA Dankort, MasterCard, Maestro, JCB og VISA Electron
- Mobilepay
- Apple Pay
- Google Pay
- Shop Pay
- PayPal
- Klarna

Betalingen vil ved brug af betalingskort først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Ved brug af PayPal er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Når du handler på vores hjemmeside, gemmer vi alene de oplysninger, der er nødvendige for at levere den bestilte vare. Vi har ikke mulighed for at videregive kortoplysninger, trække et beløb flere gange eller lign. Du kan læse mere om køb på nettet her.

Vi bruger cookies til bl.a. at give dig en bedre købsoplevelse, og vi er forpligtet til at sørge for, at dine oplysninger er sikret. Læs mere om vores brug af cookies her.

Forbud mod køb med henblik på videresalg
Erotical.dk er alene rettet mod forbrugere. Det er derfor alene forbrugere, der kan foretage varekøb på www.erotical.dk. Når du gennemfører et køb, bekræfter du hermed, at du ikke køber varerne som erhvervsdrivende eller med henblik på videresalg.
Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre, hvis vi hos Erotical.dk vurderer, at der er tale om køb af erhvervsdrivende eller køb med henblik på videresalg. Dette giver ikke kunden ret til at rette krav mod Erotical.

Aldersgrænse

For at foretage et køb på Erotical.dk, skal du være myndig. Børn og unge under 18 år er mindreårige og dermed umyndige. Når du godkender et køb på hjemmesiden, bekræfter du hermed at du er fyldt 18 år.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du ret til 14 dages fortrydelsesret*

14 dages begrænset returret
Hos os har du mulighed for at returnere dit køb i op til 14 dage. Her gælder en begrænset returret*. Det betyder, at du kan returnere en vare, og at produktet skal være i samme kvalitet, mængde og stand, som da du modtog det. Det betyder, at bl.a. fødevarer, glidecremer, batterier mm. skal returneres uåbnede inden udløbsdatoen.

Ydermere skal varen og emballagen returneres i samme stand, som da du modtog den. Originalemballagen skal du medsende i ubeskadiget tilstand.

*Af hygiejniske årsager bortfalder retur- og fortrydelsesretten på intime produkter ved åbning af produktets emballage. Dvs. du mister returretten, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Varer, der ikke er til intimbrug, må du gerne pakke ud, hvis du kan returnere dem i samme stand og mængde som ved modtagelse. Returretten bortfalder også, hvis du bruger varen på en måde, hvor brugen åbenlyst formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen (intimvarer undtaget) er åbnet eller prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Dvs. for eksempel lingeri må du gerne prøve på, såfremt produktet kan returneres i samme stand og emballage som ved modtagelse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du refunderet det beløb, du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet på de returnerede produkter, uden unødig forsinkelse og inden 14 dage efter vi har modtaget meddelelse om, at du har fortrudt købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken, da denne tjener som bevis for din returnering. 

Er du i tvivl om, hvordan du gør brug af fortrydelsesretten, kan du kontakte kundeservice:

Mail: service@erotical.dk

Returvaren sendes til:
DANCOMMERCE ApS
Trafikcenter Allé
4200 Slagelse

Erotical modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du hæfter således selv for fragten, når du sender varer retur. Hos Erotical yder vi ikke returlabel.

Reklamation

Erotical yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven: omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Erotical inden for rimelig tid, efter fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Kontakt venligst kundeservice med evt. dokumentation for fejlen eller manglen i form af billede eller video. Vi vender efterfølgende tilbage med instruktioner.

Når du handler med sælgere i EU, har du altid minimum 2 års reklamationsret, dette gælder naturligvis også hos Erotical. Det vil sige, at du har 2 år efter modtagelse af en vare til at reklamere over eventuelle fejl/mangler. Du skal dog hurtigst muligt, og senest 2 måneder efter du har opdaget en fejl/mangel ved en vare, oplyse os om, at du gerne vil reklamere over varen.

I tilfælde af eventuelle tvister følger vi Forbrugerklagenævnets afgørelse.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Mail: service@erotical.dk

Adresse: DANCOMMERCE ApS. Trafikcenter Allé, 4200 Slagelse.

Bemærk at Erotical ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Ved reklamation har du som udgangspunkt ret til at få erstattet den købte vare med et tilsvarende produkt.

Levering

Erotical sørger for levering med UPS eller DHL (medmindre andet angives) til modtager på den hurtigst mulige dato efter bestilling. Rettidig levering forudsætter dog at UPS og DHL overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos UPS eller DHL, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. UPS eller DHLs kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99 % for pakkepost. Bemærk dog, at disse procentsatser er gennemsnitlige og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Erotical naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af UPSs målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Vi leverer til hele Danmark samt til Grønland, Island og Færøerne. Alle leveringer sendes med UPS eller DHL og koster fra 25 kr. Fragtprisen vil være afhængig af pakkens vægt, og hvor pakken skal sendes til. Ved bestilling over 499 kr. sendes til pakkeshop/udleveringssted gratis. Leveringstiden er den forventede leveringstid oplyst af UPS eller DHL.

Husk, at du som forbruger har ret til at hæve et køb og få dine penge retur i tilfælde af forsinket levering. Levering skal ifølge Købeloven ske senest 30 dage efter, du har bestilt din vare, medmindre andet er aftalt. Dette gælder både bestillinger hos fysiske butikker og på nettet. Hvis du i tilfælde af forsinket levering ønsker at hæve købet, har du ret til at få dine penge retur inden 14 dage.

Der kan opstå forsinkelser pga. fx indfortoldning, som Erotical ikke kan drages til ansvar for.

OBS! Hvis den pakkeboks/pakkeshop du har valgt er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeboks/pakkeshop.

Persondatapolitik

Læs vores Persondatapolitik i fuld længde her.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning. Du kan klage til Center for Klageløsning via https://naevneneshus.dk/

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klage indgives via http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mailadresse service@erotical.dk.

I tilfælde af eventuelle tvister følger vi Forbrugerstyrelsens afgørelse.